Food Health and Technology Innovations
Editör:Ozlem TOKUSOGLU
Yayıncı:Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Anonim Şirketi
Başlangıç Tarihi:2018
Issn:2667-5803
Yayın Periyodu:Yılda 3 Sayı
Alan:Fen
Dergi Türü:Uluslararası
e-Issn:-
Yayın Dili:Türkçe-İngilizce
ÜAK Temel Alanı:Mühendislik
Sayılar
Promising Tools for Food Safety and Quality: Biosensors 2022 - ["Deniz BAŞ","Ebru DENİZ"] |
---|
NUTRITIONAL VALUE AND HEALTH BENEFITS OF TABLE OLIVES 2022 - ["Ferişte ÖZTÜRK GÜNGÖR","Ayşen YILDIRIM","Şahnur IRMAK"] |
Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables 2022 - ["İbrahim CANBEY","Aycan YİĞİT ÇINAR","Ozan GÜRBÜZ"] |
Elmalı Söğle Tulum Cheese 2022 - ["Seval Sevgi KIRDAR"] |
Promising Tools for Food Safety and Quality: Artificial Intelligence and Smartphones 2022 - ["Ebru AKDOĞAN","Deniz BAŞ"] |
Atıf alan makale bulunmamaktadır.
Ziyaret Edilme Sayısı
606
Makale Sayısı
38