Akademik Gıda
Editör:Oğuz Gürsoy
Yayıncı:Sidas Medya Ajans Tanıtım Danışmanlık Ltd. Şti.
Başlangıç Tarihi:2003
Issn:1304-7582
Yayın Periyodu:Yılda 4 Sayı
Alan:Fen
Dergi Türü:-
e-Issn:2148-015X
Yayın Dili:Türkçe-İngilizce
ÜAK Temel Alanı:Mühendislik
2021 yılından itibaren yayınlanan sayılar Sobiad tarafından indekslenmektedir.
Sayılar
Comparison of Prediction Capability of Primary Models for Detection of Chicken Meat Spoilage 2021 - Fatih TARLAK |
---|
Quality Characteristics of Biscuits Fortified with Pomegranate Peel 2021 - Unkan URGANCI,Fatma ISIK |
Propolis Püskürtülmüş Ambalaj Filmlerin Antibakteriyel Aktiviteleri 2021 - Gizem BAYATBALAY,Ezgi KARPUZ,İbrahim PALABIYIK |
Keçiboynuzu Gamının Keçi Sütünden Üretilen Kefirin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi 2021 - Ercan SARICA,Gökçe FİLİZKIRAN,Doğukan CANBEK,Betül ERTÜRK,Mustafa COŞKUN,Şerife MUSTULOĞLU |
Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği 2021 - Emel ÇİRİŞOĞLU,Aylin AKOĞLU |
Karbon Fiber Destekli Kabin Kurutucuda Farklı Sıcaklıklarda Elma Dilimlerinin Kurutulmasının İncelenmesi: Kurutma Karakteristikleri ve Performans Değerlendirmesi
Atıf Sayısı:5 2017 - Serpil PEKDOĞAN GÖZTOK,Filiz İÇİER |
---|
Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Atıf Sayısı:3 2019 - Tuğba DEMİR,Özlem AKPINAR,Haki KARA,Hüseyin GÜNGÖR |
Gıda İçin Gelecek Öngörüleri: Yıl 2050
Atıf Sayısı:2 2018 - Çağlar GÖKIRMAKLI,Mustafa BAYRAM |
Kahve Çekirdeği Zarının Diyet Lifi Kaynağı Olarak Kek Formülasyonunda Kullanılması
Atıf Sayısı:2 2018 - Gizem ATEŞ,Yeşim ELMACI |
Glütensiz Ekmek Formülasyonlarında Nohut Unu Kullanımının Ekmeğin Kalitesi Üzerine Etkisi
Atıf Sayısı:2 2018 - Damla BARIŞIK,Şebnem TAVMAN |
Ziyaret Edilme Sayısı
8583
Makale Sayısı
721
Asos İndeks Atıf Sayısı
45
Atıf Ortalaması
0.06
Sobiad Atıf Sayısı
168