Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Böğürtlen (Rubus caesius) meyvelerinden elde edilen ekstrakt ile çam ahşap, pamuklu ve yünlü kumaşların boyanma özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar: Adem ÖNAL, Nur Semin KULLE
Cilt 1 , Sayı 1 , 2012 , Sayfalar 1 - 8
Konular:Kimya, Ortak Disiplinler
Anahtar Kelimeler:Böğürtlen,Boya,Haslık,Yün,Pamuk,Ahşap
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2012, title={Böğürtlen (Rubus caesius) meyvelerinden elde edilen ekstrakt ile çam ahşap, pamuklu ve yünlü kumaşların boyanma özelliklerinin incelenmesi}, volume={1}, number={1–8}, publisher={Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, author={Adem ÖNAL,Nur Semin KULLE}, year={2012} }
APA
Adem ÖNAL,Nur Semin KULLE. (2012). Böğürtlen (Rubus caesius) meyvelerinden elde edilen ekstrakt ile çam ahşap, pamuklu ve yünlü kumaşların boyanma özelliklerinin incelenmesi (Vol. 1). Vol. 1. Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi.
MLA
Adem ÖNAL,Nur Semin KULLE. Böğürtlen (Rubus Caesius) Meyvelerinden Elde Edilen Ekstrakt Ile Çam Ahşap, Pamuklu ve Yünlü Kumaşların Boyanma Özelliklerinin Incelenmesi. no. 1–8, Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2012.