Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Böğürtlen (Rubus caesius) meyvelerinden elde edilen ekstrakt ile çam ahşap, pamuklu ve yünlü kumaşların boyanma özelliklerinin incelenmesi

Yazarlar: Adem ÖNAL, Nur Semin KULLE

Cilt 1 , Sayı 1 , 2012 , Sayfalar 1 - 8

Konular:Kimya, Ortak Disiplinler

Anahtar Kelimeler:Böğürtlen,Boya,Haslık,Yün,Pamuk,Ahşap

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2012, title={Böğürtlen (Rubus caesius) meyvelerinden elde edilen ekstrakt ile çam ahşap, pamuklu ve yünlü kumaşların boyanma özelliklerinin incelenmesi}, volume={1}, number={1–8}, publisher={Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, author={Adem ÖNAL,Nur Semin KULLE}, year={2012} }
APA
KOPYALA
Adem ÖNAL,Nur Semin KULLE. (2012). Böğürtlen (Rubus caesius) meyvelerinden elde edilen ekstrakt ile çam ahşap, pamuklu ve yünlü kumaşların boyanma özelliklerinin incelenmesi (Vol. 1). Vol. 1. Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi.
MLA
KOPYALA
Adem ÖNAL,Nur Semin KULLE. Böğürtlen (Rubus Caesius) Meyvelerinden Elde Edilen Ekstrakt Ile Çam Ahşap, Pamuklu ve Yünlü Kumaşların Boyanma Özelliklerinin Incelenmesi. no. 1–8, Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2012.