Aydın Gastronomy

Aydın Gastronomy

Ankara İlinde Su Ürünleri Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi

Yazarlar: Esmanur YÜKSEL, Abdullah DİLER

Cilt 3 , Sayı 1 , 2019 , Sayfalar 11 - 21

Konular:-

Anahtar Kelimeler:Ankara,Fishery product,Consumption

Özet: This research is conducted in order to determine the fishery consumption preferences in Ankara province. In this context, the related data were collected from 1181 people using face-to-face and electronic surveys. According to the results of the survey, participants’ frequency of fish consumption is as follows; 26.7% consume fish once every 15 days, 23.9% once a month and 19.0% once a week. 39.9% of participants consume fish for balanced and healthy nutrition and 42.7% of the participants purchase fish from supermarkets. Most of the participants (61,2%) think that prices of fish sales are high. 78.5% prefer hunted fish for their consumption. Fish is mostly consumed in winter 64.4%.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2019, title={Ankara İlinde Su Ürünleri Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi}, volume={3}, number={1}, publisher={Aydın Gastronomy}, author={Esmanur YÜKSEL,Abdullah DİLER}, year={2019}, pages={11–21} }
APA
KOPYALA
Esmanur YÜKSEL,Abdullah DİLER. (2019). Ankara İlinde Su Ürünleri Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi (Vol. 3, pp. 11–21). Vol. 3, pp. 11–21. Aydın Gastronomy.
MLA
KOPYALA
Esmanur YÜKSEL,Abdullah DİLER. Ankara İlinde Su Ürünleri Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi. no. 1, Aydın Gastronomy, 2019, pp. 11–21.