Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Body and Nutritional Composition of Tilapia (Tilapia ssp.) from the Southern Seyhan River

Yazarlar: Suat DİKEL, Mehmet ÇELİK

Cilt 22 , Sayı 6 , 1998 , Sayfalar 517 - 520

Konular:-

Anahtar Kelimeler:Tilapia,Carcass,Protein,Fat.

Özet: Nutritional composition and edible part of carcass of tilapia caught from the Southern Seyhan River were investigated in this study. The results showed that edible part of carcass of male and female tilapia were 52.8±1.34% and 51.4±0.57%, respec-tively. Dry matter of carcass was 21.8±0.08% whereas water content was 78.2±0.08%. Crude protein, crude fat and crude ash were2.66±0.75%, 12.16±0.74% and 5.18±0.02%, respectively.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{1998, title={Body and Nutritional Composition of Tilapia (Tilapia ssp.) from the Southern Seyhan River}, volume={22}, number={6}, publisher={Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences}, author={Suat DİKEL,Mehmet ÇELİK}, year={1998}, pages={517–520} }
APA
KOPYALA
Suat DİKEL,Mehmet ÇELİK. (1998). Body and Nutritional Composition of Tilapia (Tilapia ssp.) from the Southern Seyhan River (Vol. 22, pp. 517–520). Vol. 22, pp. 517–520. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences.
MLA
KOPYALA
Suat DİKEL,Mehmet ÇELİK. Body and Nutritional Composition of Tilapia (Tilapia Ssp.) from the Southern Seyhan River. no. 6, Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 1998, pp. 517–20.