Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture

Yazarlar: Muhammet İrfan AKSU, Mükerrem KAYA

Cilt 26 , Sayı 4 , 2002 , Sayfalar 909 - 916

Konular:-

Anahtar Kelimeler:Pastırma,Staphylococcus carnosus,Lactobacillus pentosus,Residual Nitrite,Residual Nitrite/Nitrate,Non-protein nitrogen,Brine and Dry Curing.

Özet: The effects of starter culture (Staphylococcus carnosus + Lactobacillus pentosus) on some physical, chemical and microbiological properties of pastırma produced with brine and dry curing methods were investigated. The curing method significantly affected the contents of salt, nitrite, nitrite/nitrate rate at the level of P


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2002, title={Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture}, volume={26}, number={4}, publisher={Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences}, author={Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA}, year={2002}, pages={909–916} }
APA
KOPYALA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. (2002). Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture (Vol. 26, pp. 909–916). Vol. 26, pp. 909–916. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences.
MLA
KOPYALA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture. no. 4, Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 2002, pp. 909–16.