Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples

Yazarlar: Songül ÇAKMAKÇI, Elif BOROĞLU

Cilt 28 , Sayı 3 , 2004 , Sayfalar 501 - 505

Konular:-

Anahtar Kelimeler:Chymosin,Rennet,Clotting,Cheese

Özet: The aim was to investigate some of the microbiological, physical, chemical and sensorial properties of commercial rennet samples collected from different regions in Turkey. A total of 25 liquid rennet samples were tested. The total aerobic mesophilic bacteria count was


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2004, title={Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples}, volume={28}, number={3}, publisher={Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences}, author={Songül ÇAKMAKÇI,Elif BOROĞLU}, year={2004}, pages={501–505} }
APA
KOPYALA
Songül ÇAKMAKÇI,Elif BOROĞLU. (2004). Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples (Vol. 28, pp. 501–505). Vol. 28, pp. 501–505. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences.
MLA
KOPYALA
Songül ÇAKMAKÇI,Elif BOROĞLU. Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples. no. 3, Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 2004, pp. 501–05.