Ziraat Mühendisliği
Türkiye’nin Yağlı Tohum Üretim ve Ticaret Potansiyeli ile Dünyadaki Yeri
Yazarlar: Gönül GÜMÜFİÇÜ, Ahmet GÜMÜFİÇÜ
Cilt - , Sayı 351 , 2008 , Sayfalar 32 - 37
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: Dünya nüfusundaki artışa paralel olarak, insanların beslenmelerinde önemli rol alan hayvansal ürünler dışında bitkisel ürünlerin de üretiminin arttırılmasına yönelik çabalar aralıksız sürmektedir. insan beslenmesinde çok önemli olan karbonhidrat, protein ve yağ vazgeçilmez temel besin kaynaklarıdır. Bunlardan her insanın günlük olarak almak zorunda olduğu yağ- ların büyük bir kısmının kaynağı da bitkilerdir.
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2008, title={Türkiye’nin Yağlı Tohum Üretim ve Ticaret Potansiyeli ile Dünyadaki Yeri}, number={32–37}, publisher={Ziraat Mühendisliği}, author={Gönül GÜMÜFİÇÜ,Ahmet GÜMÜFİÇÜ}, year={2008} }
APA
Gönül GÜMÜFİÇÜ,Ahmet GÜMÜFİÇÜ. (2008). Türkiye’nin Yağlı Tohum Üretim ve Ticaret Potansiyeli ile Dünyadaki Yeri. Ziraat Mühendisliği.
MLA
Gönül GÜMÜFİÇÜ,Ahmet GÜMÜFİÇÜ. Türkiye’nin Yağlı Tohum Üretim ve Ticaret Potansiyeli Ile Dünyadaki Yeri. no. 32–37, Ziraat Mühendisliği, 2008.