Ziraat Mühendisliği

Ziraat Mühendisliği

Farklı Sıvı Tütsülerin Buzdolabı Koşullarında Depolanan Vakum Paketlenmiş Gökkuşağı Alabalığı Oncorhyncus mykiss Walbaum, 1792 Filetoları Üzerine Duyusal Kalite Açısından Etkileri

Yazarlar: Zayde ALÇİÇEK, Süleyman BEKCAN

Cilt - , Sayı 353 , 2009 , Sayfalar 18 - 21

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: Bu çalışmada üç farklı ticari sıvı tütsü aroması kullanılarak tütsülenmiş vakum paketlenmiş alabalık filetolarının duyusal analiz sonuçları değerlendirilmiştir. Çalışma sonucunda Kuzey Amerika ceviz ağacı ve kayın ağacı ile tütsülenmiş alabalıkların duyusal değerlendirme sonucunda her aşamada duyusal kabul edilebilirliği düşük olmasına rağmen meşe ağacı ile tütsülenmiş alabalıkların duyusal olarak kabul edilirliğinin yüksek olduğu ortaya konmuştur.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2009, title={Farklı Sıvı Tütsülerin Buzdolabı Koşullarında Depolanan Vakum Paketlenmiş Gökkuşağı Alabalığı Oncorhyncus mykiss Walbaum, 1792 Filetoları Üzerine Duyusal Kalite Açısından Etkileri}, number={18–21}, publisher={Ziraat Mühendisliği}, author={Zayde ALÇİÇEK,Süleyman BEKCAN}, year={2009} }
APA
KOPYALA
Zayde ALÇİÇEK,Süleyman BEKCAN. (2009). Farklı Sıvı Tütsülerin Buzdolabı Koşullarında Depolanan Vakum Paketlenmiş Gökkuşağı Alabalığı Oncorhyncus mykiss Walbaum, 1792 Filetoları Üzerine Duyusal Kalite Açısından Etkileri. Ziraat Mühendisliği.
MLA
KOPYALA
Zayde ALÇİÇEK,Süleyman BEKCAN. Farklı Sıvı Tütsülerin Buzdolabı Koşullarında Depolanan Vakum Paketlenmiş Gökkuşağı Alabalığı Oncorhyncus Mykiss Walbaum, 1792 Filetoları Üzerine Duyusal Kalite Açısından Etkileri. no. 18–21, Ziraat Mühendisliği, 2009.