Ziraat Mühendisliği
Su Ürünleri İçin pH’nın Önemi
Yazarlar: Murtaza ÖLMEZ, Dilek SARAÇ
Cilt - , Sayı 353 , 2009 , Sayfalar 12 - 17
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: Bu makalede, suların kimyasal özelliklerinden olan ve suyun kimyasal bileşimini önemli ölçüde yansıtabilen parametrelerden biri olan pH’nın tanımı, pH’yı düşürüp artıran çeşitli parametrelerle etkileşimi, pH’nın dengelenmesi için kullanılabilecek maddeler ve izlenecek yöntemler ile bulundukları ortamın pH değişikliklerine göre farklı komüniteler oluşturan belli sınırlar arasındaki pH değerlerine optimum uyum sağlayan.su ürünlerine olan etkileri derlenerek sunulmuştur
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2009, title={Su Ürünleri İçin pH’nın Önemi}, number={12–17}, publisher={Ziraat Mühendisliği}, author={Murtaza ÖLMEZ,Dilek SARAÇ}, year={2009} }
APA
Murtaza ÖLMEZ,Dilek SARAÇ. (2009). Su Ürünleri İçin pH’nın Önemi. Ziraat Mühendisliği.
MLA
Murtaza ÖLMEZ,Dilek SARAÇ. Su Ürünleri İçin PH’nın Önemi. no. 12–17, Ziraat Mühendisliği, 2009.