Journal of Apitherapy and Nature

Journal of Apitherapy and Nature

Royal Jelly and Its SDS-PAGE Electrophoresis Profiles

Yazarlar: Hilal Ebru ÇAKIR, Yakup ŞİRİN, Sevgi KOLAYLI

Cilt 2 , Sayı 1 , 2019 , Sayfalar 17 - 20

Konular:Temel Bilimler

DOI:10.35206/jan.638063

Anahtar Kelimeler:Royal Jelly,Electrophoresis,Protein

Özet: Royal jelly (RJ) is an important functional food, is used for many purposes. New methods are needed for the practical characterization of royal jelly. In this preliminary study, SDS-PAGE electrophoretic profiles of royal jelly proteins were investigated. Raw royal jelly samples were analyzed by classical SDS-PAGE electrophoresis using 5% and 10% gels. The major protein spot were obtained at the samples collected same regions. Compared the proteins with known marker proteins they were between 50 and 80 kDa. Classical SDS-PAGE electrophoresis alone is not sufficient to determine royal jelly proteins, but can be used to basic characterization of royal jelly. Furthers electrophoretic techniques are needed for a better separation.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
APA
KOPYALA
MLA
KOPYALA