Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi

Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi

Helal Turizmin Temel Öğesi Olarak Helal Otel Konsepti

Yazarlar: Murat ŞİMŞEK

Cilt 1 , Sayı 1 , 2019 , Sayfalar 35 - 43

Konular:Sağlık Bilimleri ve Hizmetleri

Anahtar Kelimeler:Halal tourism,Halal hotel standards,Islamic law,SMIIC

Özet: The concept of halal tourism, refers to the limits both service providers and service areas. In terms of service providers, in the area of travel agency, hospitality, religious tourism, etc. must comply with Islamic rules. In terms of service areas while traveling and while receiving hotel services must to supply of appropriate tools and the spaces according to Islamic rules. All of these processes Halal food supply play an important role. Standard of Halal Management System-Hotels which developed by TSE in our country has represented an important step in this regard. In addition, the standard preparation work carried out by SMIIC and IHATO’s efforts are noteworthy.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2019, title={Helal Turizmin Temel Öğesi Olarak Helal Otel Konsepti}, volume={1}, number={1}, publisher={Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi}, author={Murat ŞİMŞEK}, year={2019}, pages={35–43} }
APA
KOPYALA
Murat ŞİMŞEK. (2019). Helal Turizmin Temel Öğesi Olarak Helal Otel Konsepti (Vol. 1, pp. 35–43). Vol. 1, pp. 35–43. Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi.
MLA
KOPYALA
Murat ŞİMŞEK. Helal Turizmin Temel Öğesi Olarak Helal Otel Konsepti. no. 1, Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi, 2019, pp. 35–43.