Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tavuk Eti ve Yumurtalarının Organik ve Ekolojik Üretimi: AB ile Sırbistan Cumhuriyeti Arasındaki Mevzuat Uyumunun Gözden Geçirilmesi
Yazarlar: ["Milena MİLOJEVİĆ", "Aleksandra MİLOŠEVİĆ", "Tugay AYAŞAN", "Sladjana ZARİĆ", "Sevda İNAN"]
Cilt - , Sayı Cilt: 5 Sayı: 3 , 2022 , Sayfalar -
Konular:-
DOI:10.47495/okufbed.1066144
Anahtar Kelimeler:Organik,Tavuk eti,Organik yumurta
Özet: Organik hayvancılık ve hayvanlardan üretilen ürünlere olan ilgi son yıllarda oldukça artış göstermiş olup bu konu ile ilgili çalışmalar yoğunlaşmıştır. Bu derlemede tavuk eti ve yumurtalarının organik ve ekolojik üretimi: AB ile Sırbistan Cumhuriyeti arasındaki mevzuat uyumunun gözden geçirilmesi üzerinde durulmuştur.
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
APA
KOPYALA
MLA
KOPYALA