OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

Gastronomide Dry Aging Teknolojisi

Yazarlar: Görkem TEYİN

Cilt - , Sayı 1 , 2 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2AD, title={Gastronomide Dry Aging Teknolojisi}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Görkem TEYİN}, year={2AD} }
APA
KOPYALA
Görkem TEYİN. (2AD). Gastronomide Dry Aging Teknolojisi. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
KOPYALA
Görkem TEYİN. Gastronomide Dry Aging Teknolojisi. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 2AD.