OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri
Yazarlar: Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI
Cilt - , Sayı 1 , 1 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{1AD, title={Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI}, year={1AD} }
APA
Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI. (1AD). Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI. Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1AD.