OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri

Yazarlar: Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI

Cilt - , Sayı 1 , 1 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{1AD, title={Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI}, year={1AD} }
APA
KOPYALA
Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI. (1AD). Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
KOPYALA
Z. Dilistan SHIPMAN, Y. Birol SAYGI. Covid-19 Pandemisinin Gastronomi Eğitimine Etkileri. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1AD.