OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği

Yazarlar: Çağla ÜST CAN

Cilt - , Sayı 1 , 1 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{1AD, title={Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Çağla ÜST CAN}, year={1AD} }
APA
KOPYALA
Çağla ÜST CAN. (1AD). Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
KOPYALA
Çağla ÜST CAN. Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1AD.