OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler

Yazarlar: Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR

Cilt - , Sayı 1 , 1 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{1AD, title={Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR}, year={1AD} }
APA
KOPYALA
Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR. (1AD). Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
KOPYALA
Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR. Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1AD.