Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi

Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi

Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi

Yazarlar: Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN

Cilt 1 , Sayı 2 , 2021 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2021, title={Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi}, volume={1}, number={0}, publisher={Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi}, author={Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN}, year={2021} }
APA
KOPYALA
Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN. (2021). Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi (Vol. 1). Vol. 1. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi.
MLA
KOPYALA
Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN. Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi. no. 0, Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi, 2021.