Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi
Yazarlar: Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN
Cilt 1 , Sayı 2 , 2021 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2021, title={Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi}, volume={1}, number={0}, publisher={Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi}, author={Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN}, year={2021} }
APA
Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN. (2021). Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi (Vol. 1). Vol. 1. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi.
MLA
Zeynep YAMAÇ ERDOĞAN. Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi. no. 0, Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi, 2021.