Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

ESKİMEYEN BİR SÜT İÇKİSİ: KIMIZ

Yazarlar: Lütfiye YILMAZ, Ekrem KURDAL

Cilt - , Sayı 1 , 2002 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: Kımız, Orta Asya kökenli, kısrak sütünden yapılan, laktik asit ve etil alkol fermentasyonu sonucu oluşan fermente bir süt ürünüdür. Kısrak sütünün bileşiminde bulunan bazı maddeler ve fermentasyon sonucu oluşan ürünler, kımıza sadece bir süt içeceği değil aynı zamanda bir çok hastalığın ilacı olma özelliğini de kazandırmaktadır


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2002, title={ESKİMEYEN BİR SÜT İÇKİSİ: KIMIZ}, volume={0}, number={1}, publisher={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, author={Lütfiye YILMAZ,Ekrem KURDAL}, year={2002}, pages={0} }
APA
KOPYALA
Lütfiye YILMAZ,Ekrem KURDAL. (2002). ESKİMEYEN BİR SÜT İÇKİSİ: KIMIZ (Vol. 0, p. 0). Vol. 0, p. 0. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi.
MLA
KOPYALA
Lütfiye YILMAZ,Ekrem KURDAL. ESKİMEYEN BİR SÜT İÇKİSİ: KIMIZ. no. 1, Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2002, p. 0.