Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI
Yazarlar: Banu OVALI
Cilt - , Sayı 1 , 2002 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: Bu çalışmada Türkiye’de hayvan potansiyeli, hayvancılığın ve et sektörünün mevcut durumu, üretim ve verimliliğin arttırılmasında karşılaşılan sorunlar belirlenmeye çalışılmış ve bu konuda çözüm önerileri verilmiştir.
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2002, title={TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI}, volume={0}, number={1}, publisher={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, author={Banu OVALI}, year={2002}, pages={0} }
APA
Banu OVALI. (2002). TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI (Vol. 0, p. 0). Vol. 0, p. 0. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi.
MLA
Banu OVALI. TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI. no. 1, Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2002, p. 0.