Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI

Yazarlar: Banu OVALI

Cilt - , Sayı 1 , 2002 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: Bu çalışmada Türkiye’de hayvan potansiyeli, hayvancılığın ve et sektörünün mevcut durumu, üretim ve verimliliğin arttırılmasında karşılaşılan sorunlar belirlenmeye çalışılmış ve bu konuda çözüm önerileri verilmiştir.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2002, title={TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI}, volume={0}, number={1}, publisher={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, author={Banu OVALI}, year={2002}, pages={0} }
APA
KOPYALA
Banu OVALI. (2002). TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI (Vol. 0, p. 0). Vol. 0, p. 0. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi.
MLA
KOPYALA
Banu OVALI. TÜRKİYEDE ET VE ET ÜRÜNLERİ SANAYİNİN DURUMU VE SORUNLARI. no. 1, Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2002, p. 0.