Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
MİDYE ETİNİN (Mytilus galloprovincialis) DEĞİŞİK DEĞERLENDİRME OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Banu OVALI
Cilt - , Sayı 2 , 2002 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: M id y e , su ü rü n le ri iç e ris in d e p o ta n s iy e l b ir ih ra ç ü rü n ü o la ra k b ilinm e k te v e ü lk em iz d e ö n em li m ik ta rla rd a m id y e a v c ılığ ı y a p ılm a k ta d ır. P ro je d e m id y e k o n s e rv e s i ü re tim in d e k a ra m id y e s i (M y tilu s g a llo p ro v in c ia lis ) k u lla n ılm ış tır. F a rklı iş lem e y ö n tem le ri k u lla n ıla ra k y a p ıla n m id y e k o n s e rv e le rin in fiz ik s e l, k im y a s a l v e d u y u s a l a n a liz le r u y g u la n a ra k k a lite n ite lik le ri b e lirle nm iş tir.
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2002, title={MİDYE ETİNİN (Mytilus galloprovincialis) DEĞİŞİK DEĞERLENDİRME OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA}, volume={0}, number={2}, publisher={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, author={Banu OVALI}, year={2002}, pages={0} }
APA
Banu OVALI. (2002). MİDYE ETİNİN (Mytilus galloprovincialis) DEĞİŞİK DEĞERLENDİRME OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA (Vol. 0, p. 0). Vol. 0, p. 0. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi.
MLA
Banu OVALI. MİDYE ETİNİN (Mytilus Galloprovincialis) DEĞİŞİK DEĞERLENDİRME OLANAKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. no. 2, Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2002, p. 0.