Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ
Yazarlar: Arzu AKPINAR BAYİZİT
Cilt - , Sayı 3 , 2003 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: Yağların, sağlıklı ve üretken bir hayatın sağlanması için önemli fonksiyonları vardır. Zengin bir enerji kaynağı olmaları ile birlikte, A, D, E ve K vitaminlerinin, linoleik ve « - linolenik asit gibi temel esansiyel yağ asitleri ile araşidonik, eikozapentaeoik ve dokozahekzaenoik asit gibi şartlı esansiyel yağ asitlerinin temel kaynağıdırlar. Bu makalede çoklu-doymamış yağ asitlerinin insan sağlığı üzerinde önemi incelenecektir.
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2003, title={DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ}, volume={0}, number={3}, publisher={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, author={Arzu AKPINAR BAYİZİT}, year={2003}, pages={0} }
APA
Arzu AKPINAR BAYİZİT. (2003). DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ (Vol. 0, p. 0). Vol. 0, p. 0. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi.
MLA
Arzu AKPINAR BAYİZİT. DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ. no. 3, Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2003, p. 0.