Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
PROPOLİSİN KİMYASAL BİLEŞİMİ, BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Lütfiye YILMAZ, Tülay ÖZCAN YILSAY, Arzu AKPINAR BAYİZİT
Cilt - , Sayı 6 , 2004 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: Propolis (arı zamkı ya da prepoli) yapışkan, kendine özgü kokusu olan, açık kahverengiden koyu kahverengiye kadar rengi değişebilen bir maddedir. Propolisin temel bileşenleri terapötik, biyolojik ve fonksiyonel yararlar göstermektedir. Bunlar; Antimikrobiyal, antikarsinojen, antioksidan ve iltihaplanmayı önleyici etkileri ile birlikte, yanıkların, kalp-damar ve mide-barsak rahatsızlıklarının tedavisidir.
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2004, title={PROPOLİSİN KİMYASAL BİLEŞİMİ, BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ}, volume={0}, number={6}, publisher={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, author={Lütfiye YILMAZ,Tülay ÖZCAN YILSAY,Arzu AKPINAR BAYİZİT}, year={2004}, pages={0} }
APA
Lütfiye YILMAZ,Tülay ÖZCAN YILSAY,Arzu AKPINAR BAYİZİT. (2004). PROPOLİSİN KİMYASAL BİLEŞİMİ, BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ (Vol. 0, p. 0). Vol. 0, p. 0. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi.
MLA
Lütfiye YILMAZ,Tülay ÖZCAN YILSAY,Arzu AKPINAR BAYİZİT. PROPOLİSİN KİMYASAL BİLEŞİMİ, BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ. no. 6, Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2004, p. 0.