Uluslararası Fen Araştırmalarında Yenilikçi Yaklaşımlar Dergisi

Uluslararası Fen Araştırmalarında Yenilikçi Yaklaşımlar Dergisi

The Role of Thermostable Xylanase Enzymes in Bread Making

Yazarlar: Büşra Baran , Seyhun Yurdugül

Cilt 4 , Sayı 4 , 2020 , Sayfalar 130 - 140

Konular:-

DOI:10.29329/ijiasr.2020.312.4

Anahtar Kelimeler:Xylanase,Bread,Enzyme,Dough stability.

Özet: Bread, which is an intensively consumed food product should be optimized to minimize the bread staling and therefore waste. Xylanases, a group of enzymes are able to get rid of bread staling and it can be widely isolated from a group of fungi, bacteria or yeast. This review focuses on the main characteristics, producers and the recent textural assistance of xylanases in bakery industry.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2020, title={The Role of Thermostable Xylanase Enzymes in Bread Making}, volume={4}, number={130–140}, publisher={Uluslararası Fen Araştırmalarında Yenilikçi Yaklaşımlar Dergisi}, author={Büşra Baran , Seyhun Yurdugül}, year={2020} }
APA
KOPYALA
Büşra Baran , Seyhun Yurdugül. (2020). The Role of Thermostable Xylanase Enzymes in Bread Making (Vol. 4). Vol. 4. Uluslararası Fen Araştırmalarında Yenilikçi Yaklaşımlar Dergisi.
MLA
KOPYALA
Büşra Baran , Seyhun Yurdugül. The Role of Thermostable Xylanase Enzymes in Bread Making. no. 130–140, Uluslararası Fen Araştırmalarında Yenilikçi Yaklaşımlar Dergisi, 2020.