Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi

Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi

Yem Bitkilerinde Kalite ve Yem Bitkileri Kalitesini Etkileyen Faktörler

Yazarlar: Fikret BUDAK, Feridun BUDAK

Cilt 7 , Sayı 1 , 2014 , Sayfalar 01-06

Konular:-

Anahtar Kelimeler:Forage plants,Quality,Factors

Özet: Forage plants quality can be defined in various ways, but is often poorly understood. Although it represents a simple concept, enclosesmuch complexity. Forage quality is an ambiguous term whose meaning varies. Although the quality of fodderplantsconsist of a lot ofconcepts (digestibility rate, rate of mineral substances, toxicsubstances, andtheperformances of animals) are shown as a simpleconcept..Forage plants contain fixed energy largely in the form of complex carbohydrates, waxes,essentialoils, saponins (glycosides)etc. andlignins, tannins, etc.Though important, forage quality often receives far less considerationthan it deserves.Generally the quality of forage orvalue can be understandable from its chemical composition and digestibility rate. In this study the importance of the quality of forage plants,factors affecting the quality and how determined the quality issues have been addressed.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2014, title={Yem Bitkilerinde Kalite ve Yem Bitkileri Kalitesini Etkileyen Faktörler}, volume={7}, number={01–06}, publisher={Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi}, author={Fikret BUDAK, Feridun BUDAK}, year={2014} }
APA
KOPYALA
Fikret BUDAK, Feridun BUDAK. (2014). Yem Bitkilerinde Kalite ve Yem Bitkileri Kalitesini Etkileyen Faktörler (Vol. 7). Vol. 7. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi.
MLA
KOPYALA
Fikret BUDAK, Feridun BUDAK. Yem Bitkilerinde Kalite ve Yem Bitkileri Kalitesini Etkileyen Faktörler. no. 01–06, Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi, 2014.