International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling

International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling

Gastronomy Four Zero (4.0)

Yazarlar: Eda GÜNEŞ, Şerife BİÇER BAYRAM, Melike ÖZKAN, H. Ferhan NİZAMLIOĞLU

Cilt 1 , Sayı 3 , 2018 , Sayfalar 77 - 84

Konular:Çevre Bilimleri

Anahtar Kelimeler:Gastronomy,Food,Technology,Innovation,Four Zero

Özet: With advancing and changing technology in the world, many progress has been achieved in many areas, a progress which is known as industry 4.0, in which the Internet and communication are involved. In addition to the benefits of technology, it also affects the sustainability of many reasons, such as the limitations of natural resources, population growth, ecologically produced waste, cost and the inability of people to keep up with technology. The sustainability of local products necessitated the promotion of gastronomic sustainability. In our work, this fast change from the gastronomic point of view is taking place from 1 to 4.


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2018, title={Gastronomy Four Zero (4.0)}, volume={1}, number={3}, publisher={International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling}, author={Eda GÜNEŞ,Şerife BİÇER BAYRAM,Melike ÖZKAN,H. Ferhan NİZAMLIOĞLU}, year={2018}, pages={77–84} }
APA
KOPYALA
Eda GÜNEŞ,Şerife BİÇER BAYRAM,Melike ÖZKAN,H. Ferhan NİZAMLIOĞLU. (2018). Gastronomy Four Zero (4.0) (Vol. 1, pp. 77–84). Vol. 1, pp. 77–84. International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling.
MLA
KOPYALA
Eda GÜNEŞ,Şerife BİÇER BAYRAM,Melike ÖZKAN,H. Ferhan NİZAMLIOĞLU. Gastronomy Four Zero (4.0). no. 3, International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling, 2018, pp. 77–84.