OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Editör:Çetin AKKUŞ
Yayıncı:-
Başlangıç Tarihi:2021
Issn:-
Yayın Periyodu:Yılda 2 Defa
Alan:Sosyal Bilimleri
Dergi Türü:Uluslararası
e-Issn:2791-7207
Yayın Dili:İngilizce-Türkçe
ÜAK Temel Alanı:Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler
Sayılar
Türkiye Gastronomi Şehirlerinin Coğrafi İşaretli Yiyecek ve İçeceklerinin İncelenmesi 2 - Beyza YARAN, Gamze ERYILMAZ |
---|
Gastronomide Dry Aging Teknolojisi 2 - Görkem TEYİN |
Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler 1 - Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR |
Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği 1 - Çağla ÜST CAN |
Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği 1 - Aykut ŞİMŞEK, Ülkü Mine ÖNEK |
Atıf alan makale bulunmamaktadır.
Ziyaret Edilme Sayısı
2
Makale Sayısı
7