Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Editör:Dr. İsmail Erim KÖSEOĞLU
Yayıncı:Et ve Süt Kurumu
Başlangıç Tarihi:2021
Issn:2757-5470
Yayın Periyodu:Yılda 2 Defa
Alan:Fen
Dergi Türü:Ulusal
e-Issn:2757-9239
Yayın Dili:Türkçe
ÜAK Temel Alanı:Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Tarım, Orman, Hayvancılık, Balıkçılık ve Su Ürünleri, Halk Sağlığı
Sayılar
İstanbul’da Satışa Sunulan Beyaz Peynirlerde Bazı Kimyasal Parametrelerinin Değerlendirilmesi 2023 - ["Mehmet Gültekin BİLGİN","Ayşe GÜNEŞ BAYIR","Bilge ÖZKAN"] |
---|
Titanyum Dioksitin Yavru Sıçanlarda Glikoz Metabolizması Üzerine Etkisi 2023 - ["Kübra İZLER","Fatih GÜLTEKİN","Kursad BAYDİLİ","Eray Metin GÜLER"] |
Bakteriyofaj Uygulamasının Sütte Pseudomonas aeruginosa’nın Üremesi Üzerine Etkisi 2023 - ["Ahmet BESTİL","Naim Deniz AYAZ","Gizem ÇUFAOĞLU"] |
Zoonoz Hastalıklara Karşı Uygulanan Hijyen Tedbirleri ve Dezenfeksiyon Yöntemleri 2023 - ["Adem TEKE"] |
Van Gölünün Endemik Değeri: İnci Kefali (Alburnus tarichi [Guldenstaedtii, 1814]) 2023 - ["Serkan PINAR","Ferhat AKSOY","Rezzan PINAR","Semih ALİOĞLU"] |
Atıf alan makale bulunmamaktadır.
Ziyaret Edilme Sayısı
86
Makale Sayısı
12