Journal of Global Food Research
Editör:Ersan EROL
Yayıncı:Ersan EROL
Başlangıç Tarihi:2020
Issn:2757-5314
Yayın Periyodu:Yılda 2 Defa
Alan:Sosyal
Dergi Türü:Uluslararası
e-Issn:-
Yayın Dili:Türkçe-İngilizce
ÜAK Temel Alanı:Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler
Sayılar
Gıda Güvenliği Açısından Tehlike Oluşturan Bazı Bakteriler ve Sağlık Üzerinde Etkileri 2020 - Aybuke CEYHUN SEZGİN |
---|
Formasyon Eğitimi Alan Bireylerin Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma: Sinop Üniversitesi Örneği 2020 - Naim VARLI,Ercan KARAÇAR,Şaban KARGİGLİOĞLU |
Malnütrisyon Kavramının Gastronomi Perspektifinden İncelenmesi 2020 - Osman ÇAVUŞ,Bihter İrem OYMAK |
Endüstriyel Mutfaklarda Ergonomi ve Çalışma Koşulları 2020 - Fuat BAYRAM |
Gastro-Anomie’ye Karşı Gastronomik Kültür, Kimlik ve İmaj Yaratmak 2020 - Ferzan AKTAŞ |
Atıf alan makale bulunmamaktadır.
Ziyaret Edilme Sayısı
266
Makale Sayısı
5