Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Editör:Nazan ÇÖPLÜ
Yayıncı:Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Başlangıç Tarihi:2015
Issn:1303-3107
Yayın Periyodu:Yılda 2 Sayı
Alan:Fen
Dergi Türü:-
e-Issn:-
Yayın Dili:Türkçe-İngilizce
ÜAK Temel Alanı:Mühendislik
Sayılar
Tarımsal ürünlerde yıkama işlemlerinin pestisit kalıntıları üzerine etkileri 2023 - ["Osman TİRYAKİ Bu kişi benim","Burak POLAT Bu kişi benim"] |
---|
Siyah havuç posasının radyo frekans kurutma sistemiyle kurutulması ve kalite özellikleri üzerine etkisi 2023 - ["Aysel ELİK Bu kişi benim"] |
Bursa ili kentsel ve kırsal alanında yaşayan tüketicilerin gıda satın alma ve tüketme davranışlarına Covid-19 pandemisinin etkileri 2023 - ["Buse ARTIK Bu kişi benim","Ayşegül YILDIRIM KUMRAL Bu kişi benim"] |
Peynirde ve kaymakta nisin miktarının LC-MS/MS ile belirlenmesi 2023 - ["Ömer Şerif AYDIN Bu kişi benim","Ayşe Binnur KARATAŞ Bu kişi benim","Pınar MANARGA BİRLİK Bu kişi benim"] |
Fıstık sert kabuğunun mikrodalga-CO₂ destekli hidroliz sistemi ile ksiloza hidrolizi 2023 - ["Filiz HAZAL Bu kişi benim","Hatice Neval ÖZBEK Bu kişi benim","Fahrettin GÖĞÜŞ Bu kişi benim","Derya KOÇAK YANIK Bu kişi benim"] |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN TÜKETİMİ ÜZERİNE BAZI SOSYAL FAKTÖRLER VE TÜKETİCİ ÖZELLİKLERİN ETKİSİ
Atıf Sayısı:2 2002 - Ahmet AYAR,Mustafa NİZAMOĞLU |
---|
TARIMDA VE GIDADA NANOTEKNOLOJİ
Atıf Sayısı:2 2015 - Melike EROL DEMİRBİLEK |
BİYOFİLM OLUŞUM MEKANİZMASI VE BİYOFİLMLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE ETKİSİ
Atıf Sayısı:2 2014 - Ecem AKAN,Özer KINIK |
PİYASADA SATILAN ÇİÇEK BALLARININ KALİTE KRİTERLERİNİN BELİRLENMESİ
Atıf Sayısı:2 2011 - Kader ÇETİN,Emine ALKIN,Huriye UÇURUM |
BİTKİSEL ORİJİNLİ GIDALARDA BULUNAN BAZI DOĞAL ANTİOKSİDAN MADDELER ve ETKİLERİ
Atıf Sayısı:2 2005 - Hilal ÇOLAK,Beyza ULUSOY |
Ziyaret Edilme Sayısı
2730
Makale Sayısı
169
Asos İndeks Atıf Sayısı
25
Atıf Ortalaması
0.14
Sobiad Atıf Sayısı
24