Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Editör:Nazan ÇÖPLÜ

Yayıncı:Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü

Başlangıç Tarihi:2015

Issn:1303-3107

Yayın Periyodu:Yılda 2 Sayı

Alan:Fen

Dergi Türü:-

e-Issn:-

Yayın Dili:Türkçe-İngilizce

ÜAK Temel Alanı:Mühendislik

Tarımsal ürünlerde yıkama işlemlerinin pestisit kalıntıları üzerine etkileri
2023 - ["Osman TİRYAKİ Bu kişi benim","Burak POLAT Bu kişi benim"]
Siyah havuç posasının radyo frekans kurutma sistemiyle kurutulması ve kalite özellikleri üzerine etkisi
2023 - ["Aysel ELİK Bu kişi benim"]
Bursa ili kentsel ve kırsal alanında yaşayan tüketicilerin gıda satın alma ve tüketme davranışlarına Covid-19 pandemisinin etkileri
2023 - ["Buse ARTIK Bu kişi benim","Ayşegül YILDIRIM KUMRAL Bu kişi benim"]
Peynirde ve kaymakta nisin miktarının LC-MS/MS ile belirlenmesi
2023 - ["Ömer Şerif AYDIN Bu kişi benim","Ayşe Binnur KARATAŞ Bu kişi benim","Pınar MANARGA BİRLİK Bu kişi benim"]
Fıstık sert kabuğunun mikrodalga-CO₂ destekli hidroliz sistemi ile ksiloza hidrolizi
2023 - ["Filiz HAZAL Bu kişi benim","Hatice Neval ÖZBEK Bu kişi benim","Fahrettin GÖĞÜŞ Bu kişi benim","Derya KOÇAK YANIK Bu kişi benim"]
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN TÜKETİMİ ÜZERİNE BAZI SOSYAL FAKTÖRLER VE TÜKETİCİ ÖZELLİKLERİN ETKİSİ
Atıf Sayısı:2
2002 - Ahmet AYAR,Mustafa NİZAMOĞLU
TARIMDA VE GIDADA NANOTEKNOLOJİ
Atıf Sayısı:2
2015 - Melike EROL DEMİRBİLEK
BİYOFİLM OLUŞUM MEKANİZMASI VE BİYOFİLMLERİN GIDA GÜVENLİĞİNE ETKİSİ
Atıf Sayısı:2
2014 - Ecem AKAN,Özer KINIK
PİYASADA SATILAN ÇİÇEK BALLARININ KALİTE KRİTERLERİNİN BELİRLENMESİ
Atıf Sayısı:2
2011 - Kader ÇETİN,Emine ALKIN,Huriye UÇURUM
BİTKİSEL ORİJİNLİ GIDALARDA BULUNAN BAZI DOĞAL ANTİOKSİDAN MADDELER ve ETKİLERİ
Atıf Sayısı:2
2005 - Hilal ÇOLAK,Beyza ULUSOY
Ziyaret Edilme Sayısı

2730

Makale Sayısı

169

Asos İndeks Atıf Sayısı

25

Atıf Ortalaması

0.14

Sobiad Atıf Sayısı

24