Journal of Raw Materials to Processed Foods
Editör:Serkan SELLİ
Yayıncı:Serkan SELLİ
Başlangıç Tarihi:2020
Issn:-
Yayın Periyodu:Yılda 2 Defa
Alan:Fen
Dergi Türü:Uluslararası
e-Issn:-
Yayın Dili:İngilizce
ÜAK Temel Alanı:Mühendislik- Ziraat, Orman ve Su Ürünleri
Sayılar
Elucidation of Phenolic Profiling of cv. Antep Karasi Grapes using LC-DAD-ESI-MS/MS 2020 - KEMAL ŞEN,AHMET SALIH SÖNMEZDAĞ |
---|
Screening of phenolic content and antioxidant capacity of Okitsu mandarin (Citrus unshui Marc.) fruits extracted with various solvents 2020 - HASIM KELEBEK,SERKAN SELLI,ONUR SEVINDIK |
Characterization of aroma and aroma-active compounds of Turkish turmeric (Curcuma longa) extract 2020 - SONGUL KESEN |
Volatile and Chemical Compositions of Freshly Squeezed Sweet Lime (Citrus limetta) Juices 2020 - DRITAN TOPI |
Comparative Evaluation of Phenolic and Antioxidant Properties of Red and White Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Seeds 2020 - JASUR SAFAROV |
Atıf alan makale bulunmamaktadır.
Ziyaret Edilme Sayısı
216
Makale Sayısı
5