Meyve Bilimi

Editör:Hasan Cumhur SARISU

Yayıncı:Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Başlangıç Tarihi:2013

Issn:2148-0036

Yayın Periyodu:Yılda 2 Sayı

Alan:Fen

Dergi Türü:-

e-Issn:2148-8770

Yayın Dili:Türkçe-İngilizce

ÜAK Temel Alanı:Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

2022 yılından itibaren yayınlanan sayılar Sobiad tarafından indekslenmektedir.
Yemeklik Asma Yaprağı Üretimi ve Pazarlamasında Kalite Parametreleri
Atıf Sayısı:2
2016 - Mehmet GÜLCÜ,Ali İzzet TORÇUK
Türkiye’de Meyve Fidanı Üreten Kamu Kuruluşlarının Durum Analizi
Atıf Sayısı:1
2019 - Dilek KARAMÜRSEL,Fatma Pınar ÖZTÜRK,Meltem EMRE,Alamettin BAYAV,Cennet OĞUZ
Derim Sonrası Santa Rosa Erik Çeşidinde Kalsiyum Klorür ile Ultrasound Uygulamalarının Modifiye Atmosfer Paketler İçerisinde Muhafaza Süresi ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri
Atıf Sayısı:1
2016 - Erdinç BAL
Iğdır İlinde Kayısı Üretimi ve Pazarlaması
Atıf Sayısı:1
2016 - Yakup Erdal ERTURK,Mustafa Kenan Geçer,Köksal Karadaş
Meyve ve Sebze Ürünlerinde Küresel Değer Zinciri
Atıf Sayısı:1
2016 - SALİH GÖKKÜR,Zerrin ÇELİK
Ziyaret Edilme Sayısı

15905

Makale Sayısı

139

Asos İndeks Atıf Sayısı

13

Atıf Ortalaması

0.09

Sobiad Atıf Sayısı

22