Meyve Bilimi
Editör:Hasan Cumhur SARISU
Yayıncı:Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Başlangıç Tarihi:2013
Issn:2148-0036
Yayın Periyodu:Yılda 2 Sayı
Alan:Fen
Dergi Türü:-
e-Issn:2148-8770
Yayın Dili:Türkçe-İngilizce
ÜAK Temel Alanı:Ziraat, Orman ve Su Ürünleri
2022 yılından itibaren yayınlanan sayılar Sobiad tarafından indekslenmektedir.
Sayılar
Bireysel Hızlı Dondurma (IQF) İşleminin Kırmızı Eriklerde Fiziksel Kalite Parametrelerine Etkisi 2022 - ["Emine ERDAĞ AKCA","Sermet Can BEYLİKÇİ"] |
---|
Çilek’te Fide Üretimi Üzerine Sıvı Solucan Gübresinin Etkisi 2022 - ["Resul GERÇEKCİOĞLU","Mehtap BERKTAŞ"] |
İncir Üretiminin Gelişimi ve Küresel Rekabet Gücü Analizi 2022 - ["Bektaş KADAKOĞLU","Bahri KARLI","Alamettin BAYAV"] |
Meyve Üretiminde Soliter Arıların Önemi 2022 - ["Yasemin GÜLER"] |
Sert Çekirdekli Meyve İhracatında Rekabet Gücünün Analizi: Özbekistan Örneği 2022 - ["Güçgeldi BASHİMOV"] |
Yemeklik Asma Yaprağı Üretimi ve Pazarlamasında Kalite Parametreleri
Atıf Sayısı:2 2016 - Mehmet GÜLCÜ,Ali İzzet TORÇUK |
---|
Türkiye’de Meyve Fidanı Üreten Kamu Kuruluşlarının Durum Analizi
Atıf Sayısı:1 2019 - Dilek KARAMÜRSEL,Fatma Pınar ÖZTÜRK,Meltem EMRE,Alamettin BAYAV,Cennet OĞUZ |
Derim Sonrası Santa Rosa Erik Çeşidinde Kalsiyum Klorür ile Ultrasound Uygulamalarının Modifiye Atmosfer Paketler İçerisinde Muhafaza Süresi ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri
Atıf Sayısı:1 2016 - Erdinç BAL |
Iğdır İlinde Kayısı Üretimi ve Pazarlaması
Atıf Sayısı:1 2016 - Yakup Erdal ERTURK,Mustafa Kenan Geçer,Köksal Karadaş |
Meyve ve Sebze Ürünlerinde Küresel Değer Zinciri
Atıf Sayısı:1 2016 - SALİH GÖKKÜR,Zerrin ÇELİK |
Ziyaret Edilme Sayısı
15905
Makale Sayısı
139
Asos İndeks Atıf Sayısı
13
Atıf Ortalaması
0.09
Sobiad Atıf Sayısı
22