OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Gastronomide Dry Aging Teknolojisi
Yazarlar: Görkem TEYİN
Cilt - , Sayı 1 , 2 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2AD, title={Gastronomide Dry Aging Teknolojisi}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Görkem TEYİN}, year={2AD} }
APA
Görkem TEYİN. (2AD). Gastronomide Dry Aging Teknolojisi. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
Görkem TEYİN. Gastronomide Dry Aging Teknolojisi. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 2AD.