OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği
Yazarlar: Aykut ŞİMŞEK, Ülkü Mine ÖNEK
Cilt - , Sayı 1 , 1 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{1AD, title={Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Aykut ŞİMŞEK, Ülkü Mine ÖNEK}, year={1AD} }
APA
Aykut ŞİMŞEK, Ülkü Mine ÖNEK. (1AD). Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
Aykut ŞİMŞEK, Ülkü Mine ÖNEK. Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1AD.