OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği
Yazarlar: Çağla ÜST CAN
Cilt - , Sayı 1 , 1 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{1AD, title={Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Çağla ÜST CAN}, year={1AD} }
APA
Çağla ÜST CAN. (1AD). Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
Çağla ÜST CAN. Aksaray Mutfağının Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Tarafından Bilinirliğinin Araştırılması: Aksaray Üniversitesi Örneği. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1AD.