OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler
Yazarlar: Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR
Cilt - , Sayı 1 , 1 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{1AD, title={Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler}, number={0}, publisher={OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi}, author={Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR}, year={1AD} }
APA
Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR. (1AD). Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler. OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi.
MLA
Elif Cemre BOZAGCI, Görkem TEYİN, Ece EDİL AKMAN, Özgür KIZILDEMİR. Covid-19 Etkisinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Değişim: Qr Menüler. no. 0, OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi, 1AD.