
Marmara Türkiyat Araştırmaları Dergisi
SELÇUKLU ANADOLUSU’NDA EKMEK
Yazarlar: Osman Özgüdenli, Ömer Uzunağaç
Cilt 1 , Sayı 1 , 2014 , Sayfalar 43 - 72
Konular:-
Anahtar Kelimeler:Bread,Saljuq Anatolia,Bakery Products,Bread Prices,Bread Consumption in the Saljuq Anatolia.
Özet: Bread was the most important source of dietary nutrients in Saljuq Anatolia. Although bread provided essential nourishment as the main portion of daily meals, the topic has not yet been fully studied. Based on research in sources of the period, this article examines the social place and economic value of bread, from preparation to consumption, in Saljuqid food culture.
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2014, title={SELÇUKLU ANADOLUSU’NDA EKMEK}, volume={1}, number={1}, publisher={Marmara Türkiyat Araştırmaları Dergisi}, author={Osman Özgüdenli,Ömer Uzunağaç}, year={2014}, pages={43–72} }
APA
Osman Özgüdenli,Ömer Uzunağaç. (2014). SELÇUKLU ANADOLUSU’NDA EKMEK (Vol. 1, pp. 43–72). Vol. 1, pp. 43–72. Marmara Türkiyat Araştırmaları Dergisi.
MLA
Osman Özgüdenli,Ömer Uzunağaç. SELÇUKLU ANADOLUSU’NDA EKMEK. no. 1, Marmara Türkiyat Araştırmaları Dergisi, 2014, pp. 43–72.