
İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları Dergisi
Türkiye'de Siyaset ve Kadın: Kadınlar Halk Fırkası'ndan 'Arşıulusal Kadınlar Birliği Kongresi'ne (1923-1935)
Yazarlar: Zafer TOPRAK
Cilt - , Sayı 2 , 1994 , Sayfalar -
Konular:-
Anahtar Kelimeler:Lang="tr"> Makale » DergiPark
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{1994, title={Türkiye’de Siyaset ve Kadın: Kadınlar Halk Fırkası’ndan ’Arşıulusal Kadınlar Birliği Kongresi’ne (1923-1935)}, number={0}, publisher={İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları Dergisi}, author={Zafer TOPRAK}, year={1994} }
APA
Zafer TOPRAK. (1994). Türkiye’de Siyaset ve Kadın: Kadınlar Halk Fırkası’ndan ’Arşıulusal Kadınlar Birliği Kongresi’ne (1923-1935). İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları Dergisi.
MLA
Zafer TOPRAK. Türkiye’de Siyaset ve Kadın: Kadınlar Halk Fırkası’ndan ’Arşıulusal Kadınlar Birliği Kongresi’ne (1923-1935). no. 0, İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları Dergisi, 1994.