Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Some Microbiological, Chemical and Physical Characteristics of Pastırma Marketed in Erzurum
Yazarlar: Muhammet İrfan AKSU, Mükerrem KAYA
Cilt 25 , Sayı 3 , 2001 , Sayfalar 319 - 326
Konular:-
Anahtar Kelimeler:Pastırma,Nitrite,Nitrate,Micrococcus/Staphylococcus,Lactic Acid Bacteria,PathogFlora
Özet: In this study, 48 pastırma samples collected from 6 different retailers were examined. It is concluded that lactic acid bacteria, Micrococcus and Staphylococcus were found to be dominant in the flora. From the microbiologic analyses, Micrococcus/Staphylococcus, lactic acid bacteria, yeast and mould counts were determined as 4.00-7.45 log CFU/g, 3.75-7.89 logCFU/g,
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2001, title={Some Microbiological, Chemical and Physical Characteristics of Pastırma Marketed in Erzurum}, volume={25}, number={3}, publisher={Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences}, author={Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA}, year={2001}, pages={319–326} }
APA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. (2001). Some Microbiological, Chemical and Physical Characteristics of Pastırma Marketed in Erzurum (Vol. 25, pp. 319–326). Vol. 25, pp. 319–326. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences.
MLA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. Some Microbiological, Chemical and Physical Characteristics of Pastırma Marketed in Erzurum. no. 3, Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 2001, pp. 319–26.