Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
The Possibilities for the Use of Commercial Starter Cultures in Pastırma Production
Yazarlar: Muhammet İrfan AKSU, Mükerrem KAYA
Cilt 26 , Sayı 4 , 2002 , Sayfalar 917 - 923
Konular:-
Anahtar Kelimeler:Pastırma,Starter Culture,Lactobacillus sakei,Nitrite,MFI,L*,A* and b* values
Özet: The growth of commercial cultures of Staphylococcus carnosus, Staphylococcus carnosus + Lactobacillus pentosus and Staphylococcus xylosus + Lactobacillus sakei during various processing stages of pastırma produced using sodium nitrite, and their effects on end product properties were investigated. The use of starter culture and production stages had significant (p
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2002, title={The Possibilities for the Use of Commercial Starter Cultures in Pastırma Production}, volume={26}, number={4}, publisher={Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences}, author={Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA}, year={2002}, pages={917–923} }
APA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. (2002). The Possibilities for the Use of Commercial Starter Cultures in Pastırma Production (Vol. 26, pp. 917–923). Vol. 26, pp. 917–923. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences.
MLA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. The Possibilities for the Use of Commercial Starter Cultures in Pastırma Production. no. 4, Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 2002, pp. 917–23.