Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture
Yazarlar: Muhammet İrfan AKSU, Mükerrem KAYA
Cilt 26 , Sayı 4 , 2002 , Sayfalar 909 - 916
Konular:-
Anahtar Kelimeler:Pastırma,Staphylococcus carnosus,Lactobacillus pentosus,Residual Nitrite,Residual Nitrite/Nitrate,Non-protein nitrogen,Brine and Dry Curing.
Özet: The effects of starter culture (Staphylococcus carnosus + Lactobacillus pentosus) on some physical, chemical and microbiological properties of pastırma produced with brine and dry curing methods were investigated. The curing method significantly affected the contents of salt, nitrite, nitrite/nitrate rate at the level of P
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2002, title={Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture}, volume={26}, number={4}, publisher={Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences}, author={Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA}, year={2002}, pages={909–916} }
APA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. (2002). Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture (Vol. 26, pp. 909–916). Vol. 26, pp. 909–916. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences.
MLA
Muhammet İrfan AKSU,Mükerrem KAYA. Production of Pastırma with Different Curing Methods and Using Starter Culture. no. 4, Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 2002, pp. 909–16.