Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples
Yazarlar: Songül ÇAKMAKÇI, Elif BOROĞLU
Cilt 28 , Sayı 3 , 2004 , Sayfalar 501 - 505
Konular:-
Anahtar Kelimeler:Chymosin,Rennet,Clotting,Cheese
Özet: The aim was to investigate some of the microbiological, physical, chemical and sensorial properties of commercial rennet samples collected from different regions in Turkey. A total of 25 liquid rennet samples were tested. The total aerobic mesophilic bacteria count was
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2004, title={Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples}, volume={28}, number={3}, publisher={Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences}, author={Songül ÇAKMAKÇI,Elif BOROĞLU}, year={2004}, pages={501–505} }
APA
Songül ÇAKMAKÇI,Elif BOROĞLU. (2004). Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples (Vol. 28, pp. 501–505). Vol. 28, pp. 501–505. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences.
MLA
Songül ÇAKMAKÇI,Elif BOROĞLU. Some Quality Characteristics of Commercial Liquid Rennet Samples. no. 3, Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 2004, pp. 501–05.