Journal of Raw Materials to Processed Foods

Journal of Raw Materials to Processed Foods

Characterization of aroma and aroma-active compounds of Turkish turmeric (Curcuma longa) extract

Yazarlar: SONGUL KESEN

Cilt 1 , Sayı 1 , 2020 , Sayfalar -

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2020, title={Characterization of aroma and aroma-active compounds of Turkish turmeric (Curcuma longa) extract}, volume={1}, number={0}, publisher={Journal of Raw Materials to Processed Foods}, author={SONGUL KESEN}, year={2020} }
APA
KOPYALA
SONGUL KESEN. (2020). Characterization of aroma and aroma-active compounds of Turkish turmeric (Curcuma longa) extract (Vol. 1). Vol. 1. Journal of Raw Materials to Processed Foods.
MLA
KOPYALA
SONGUL KESEN. Characterization of Aroma and Aroma-Active Compounds of Turkish Turmeric (Curcuma Longa) Extract. no. 0, Journal of Raw Materials to Processed Foods, 2020.