Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi

Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi

Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı

Yazarlar: İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ

Cilt 40 , Sayı 1 , 2020 , Sayfalar 113-129

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2020, title={Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı}, volume={40}, number={113–129}, publisher={Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi}, author={İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ}, year={2020} }
APA
KOPYALA
İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ. (2020). Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı (Vol. 40). Vol. 40. Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi.
MLA
KOPYALA
İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ. Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı. no. 113–129, Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi, 2020.