Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi
Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı
Yazarlar: İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ
Cilt 40 , Sayı 1 , 2020 , Sayfalar 113-129
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2020, title={Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı}, volume={40}, number={113–129}, publisher={Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi}, author={İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ}, year={2020} }
APA
İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ. (2020). Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı (Vol. 40). Vol. 40. Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi.
MLA
İbrahim Halil YILMAZ , Mehmet Sait SÖYLEMEZ. Bulgur Üretiminde Pişirme İşlemine Yönelik Özgün Bir Isıl Analizi: Endüstriyel Süreçler İçin Tasarım Önerileri, Enerji Verimliliği ve Atıksu Azaltımı. no. 113–129, Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi, 2020.