Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi

Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi

Antimicrobial and Antioxidant Effects of Spice Extracts

Yazarlar: Gürkan DEMİRKOL, Ömer ERTÜRK

Cilt 6 , Sayı 2 , 2019 , Sayfalar 305 - 313

Konular:-

DOI:10.30910/turkjans.557125

Anahtar Kelimeler:Antimicrobial,Medicinal herbs,Alternative medicine.

Özet:   Received: 11.12.2018                        Received in Revised: 25.03.2019                    Accepted: 25.03.2019


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2019, title={Antimicrobial and Antioxidant Effects of Spice Extracts}, volume={6}, number={305–313}, publisher={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, author={Gürkan DEMİRKOL,Ömer ERTÜRK}, year={2019} }
APA
KOPYALA
Gürkan DEMİRKOL,Ömer ERTÜRK. (2019). Antimicrobial and Antioxidant Effects of Spice Extracts (Vol. 6). Vol. 6. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi.
MLA
KOPYALA
Gürkan DEMİRKOL,Ömer ERTÜRK. Antimicrobial and Antioxidant Effects of Spice Extracts. no. 305–313, Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 2019.