Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ
Yazarlar: Mustafa SELLİ
Cilt 2 , Sayı 2 , 1966 , Sayfalar 87 - 105
Konular:İşletme
Anahtar Kelimeler:Gıda teknolojisi
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{1966, title={AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ}, volume={2}, number={87–105}, publisher={Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi}, author={Mustafa SELLİ}, year={1966} }
APA
Mustafa SELLİ. (1966). AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ (Vol. 2). Vol. 2. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi.
MLA
Mustafa SELLİ. AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ. no. 87–105, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 1966.