Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ

Yazarlar: Mustafa SELLİ

Cilt 2 , Sayı 2 , 1966 , Sayfalar 87 - 105

Konular:İşletme

Anahtar Kelimeler:Gıda teknolojisi

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{1966, title={AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ}, volume={2}, number={87–105}, publisher={Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi}, author={Mustafa SELLİ}, year={1966} }
APA
KOPYALA
Mustafa SELLİ. (1966). AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ (Vol. 2). Vol. 2. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi.
MLA
KOPYALA
Mustafa SELLİ. AUREOMYCİN VE BESİNLERİN KONSERVESİ. no. 87–105, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 1966.