Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi

Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi

Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature

Yazarlar: Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN

Cilt 24 , Sayı 1 , 2004 , Sayfalar 11-17

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2004, title={Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature}, volume={24}, number={11–17}, publisher={Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi}, author={Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN}, year={2004} }
APA
KOPYALA
Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN. (2004). Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature (Vol. 24). Vol. 24. Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi.
MLA
KOPYALA
Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN. Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature. no. 11–17, Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi, 2004.