Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi
Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature
Yazarlar: Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN
Cilt 24 , Sayı 1 , 2004 , Sayfalar 11-17
Konular:-
Anahtar Kelimeler:-
Özet: -
ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
KAYNAK GÖSTER
BibTex
@article{2004, title={Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature}, volume={24}, number={11–17}, publisher={Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi}, author={Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN}, year={2004} }
APA
Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN. (2004). Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature (Vol. 24). Vol. 24. Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi.
MLA
Seher KUMCUOĞLU, Şebnem TAVMAN, İsmail H. TAVMAN. Changes Of Thermal Diffusivity Values Of Some Meat Products With Temperature. no. 11–17, Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi, 2004.