Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi

Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi

Experimental Investigation of Effect Drying Air Temperature on Drying Time and Sorption Isotherms of Cornelian Cherry Fruits

Yazarlar: Ahmet KAYA, Orhan AYDIN

Cilt 28 , Sayı 2 , 2008 , Sayfalar 45-49

Konular:-

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Henüz Atıf Yapılmamıştır

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2008, title={Experimental Investigation of Effect Drying Air Temperature on Drying Time and Sorption Isotherms of Cornelian Cherry Fruits}, volume={28}, number={45–49}, publisher={Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi}, author={Ahmet KAYA, Orhan AYDIN}, year={2008} }
APA
KOPYALA
Ahmet KAYA, Orhan AYDIN. (2008). Experimental Investigation of Effect Drying Air Temperature on Drying Time and Sorption Isotherms of Cornelian Cherry Fruits (Vol. 28). Vol. 28. Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi.
MLA
KOPYALA
Ahmet KAYA, Orhan AYDIN. Experimental Investigation of Effect Drying Air Temperature on Drying Time and Sorption Isotherms of Cornelian Cherry Fruits. no. 45–49, Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi, 2008.