SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER DERGİSİ

SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER DERGİSİ

Boş Zaman, Rekreasyon ve Turizm Kavramları Arasındaki İlişkinin Karşılaştırmalı  Bir Analizi

Yazarlar: Yakup ÖZTÜRK

Cilt 1 , Sayı 2 , 2018 , Sayfalar 31-42

Konular:

DOI: 10.29226/TR1001.2018.86

Anahtar Kelimeler:-

Özet: -


ATIFLAR
Atıf Yapan Eserler
Sonuçların tamamını görmek için Asos İndeks'e üye bir üniversite ağından erişim sağlamalısınız. Kurumunuzun üye olması veya kurumunuza ücretsiz deneme erişimi sağlanması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Dergi editörleri editör girişini kullanarak sisteme giriş yapabilirler. Editör girişi için tıklayınız.

KAYNAK GÖSTER
BibTex
KOPYALA
@article{2018, title={Boş Zaman, Rekreasyon ve Turizm Kavramları Arasındaki İlişkinin Karşılaştırmalı  Bir Analizi}, volume={1}, number={31–42}, publisher={SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER DERGİSİ}, author={Yakup ÖZTÜRK}, year={2018} }
APA
KOPYALA
Yakup ÖZTÜRK. (2018). Boş Zaman, Rekreasyon ve Turizm Kavramları Arasındaki İlişkinin Karşılaştırmalı  Bir Analizi (Vol. 1). Vol. 1. SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER DERGİSİ.
MLA
KOPYALA
Yakup ÖZTÜRK. Boş Zaman, Rekreasyon ve Turizm Kavramları Arasındaki İlişkinin Karşılaştırmalı  Bir Analizi. no. 31–42, SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER DERGİSİ, 2018.